Ljuva höst

Ja då var den här med besked…hösten. Jag gillar hösten , jag gillar när träden skiftar färg för att till sist tappa löven helt. Det sämsta är att det blir mörkt , och mina promenadvägar med hundarna blir begränsade om jag inte tar på mig pannlampa. Men det är mysigt att tända ljus inne på kvällarna.


Förra veckan fick vi några dagar med brittsommar med sol och värme, ljuvligt!

I helgen var det lydnadstränings på Bbk för Ditte Andersson. Jag hade med mig Doglas och tränade med. Han var såå duktig och vi fick massor av beröm. Sista passet körde jag en liten kedja med Ingång på plan-fritt följ-transport-inkallning och slut(med kommendering). Han var supertaggad och på. Han kändes verkligen superhärlig. När Doglas går bra, då går han riktigt bra. Det är som att jämföra med en häst som typ går i spansk skritt som bäst, och lite halvhaltande skritt som sämst. Man känner verkligen hans schvung i steget. Vi fick väldigt mycket beröm att det såg harmoniskt och fint ut. Det som var mindre bra var att han plötsligt börjat få sneda ingångar och sneda sittanden. Så det ska kampanjas nu ett par veckor. Något jag heller inte tänkt på förut och som är väldigt logiskt är att i slutet av en kedja så ska jag inte belöna direkt med lek/godis utan fortsätta framåt och belöna tävlingsmässigt några meter(till att börja med) för att sedan ”slutbelöna”.


Ditte kan jag definitivt tänka mig att träna för igen👍🏻👍🏻👍🏻.

Tomas är nu helt igång igen. Han fick vara med och titta under helgen, vilket varit nyttigt för honom. Man blir trött av att vara passiv😂.  Nu ska vi så smått börja träna lydnad igen. Några dagar till bara med ordentliga promenader. Idag var Doglas på sista rehaben för den här gången. Lina var nöjd, han känns fin och börjar muskla på sig igen.


Sista vibben på ett tag😁😁

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s